Миколай у вишиванцi

Миколай у вишиванці
До усіх нас завітав,
Ми знайшли дарунки вранці,
Які він вночі роздав.

Кожному він нам дарунок
По заслузі всім приніс,
Не лишив слід-візерунок
Від саней і від коліс.

Тишком-нишком він заходив,
До усіх нас завітав,
Жодну хату не обходив,
Подарунки всім роздав.

Тепер рік будем чекати,
Миколай щоб знов прийшов.
Будем його прославляти,
Щоб для нас дари знайшов.

Головне, щоб ніс здоров’я
І про щастя не забув,
За це я молитву мовлю,
Миколай щоб це відчув.

20.12.2019 р.


Рецензии