Вирiй...

Вирій...

Коли в душі твоїй зима,
І в холоді тім важко жити,
То шляху іншого нема - 
Як її в вирій відпустити...

Немов птахом вона злетить,
Промайне зіркою на небі,
Через життя коротку мить -
Знову повернеться до тебе...

Почуття нові принесе,
Запалить те, що ледве тліло,
Треба душі понад усе -
Щоб в неї відростали крила...

20-12-19.


Рецензии