Дубовае маланкавым

Аб'ектам карыкатур прысвячаецца

 Сумна бачыць дрэвы ў лесе,
у якім няма жывёл.
Сам сябе калі разбэсціў,
не збярэшся, - не анёл.

Так, не скончыш добра справу,
і не так яе ж пачнеш.
Як спазніўшыся, навалам...
Апярэдзіўшы як... Век.


Рецензии