Доля-2019-2

Від тебе смачно пахне кавою
ти дивишся на мене і мовчиш
ховаєш очі з посмішкой лукавою
почервоніли шоки- ти гориш...
То манікюром увагу пригортаєш
то випадково за руку чіпляєшся
а може від обійм моїх ти таєш
тому ще ближче...притуляєшся...
А потім...як вуточка зложила губи
невже від мене поцілунків ти чекаєш
жадаєш щоб я скоріше приголубив
і тихо запитаєш:А ти мене кохаєш?...


Рецензии