Украина - моя краина!

УКРАЇНА - МОЯ КРАЇНА !
УКРАЇНА - МІЙ РІДНИЙ КРАЙ !
УКРАЇНА - МОЯ, ЄДИНА !!!
ВСІМ НА РАДІСТЬ, СОПІЛКО ГРАЙ !

ДЕ Б НЕ БУВ, ТИ ПОРУЧ ЗІ МНОЮ
І НА ШАПКІ МОЇЙ ТРИЗУБ,
Я ПИШАЮСЬ ЗАВЖДИ ТОБОЮ
І ТВІЙ ПРАПОР ПРИПАВ ДО ГУБ !

УКРАЇНА - ЛІСИ І ГОРИ !
УКРАЇНА - СТЕПИ Й ПОЛЯ !
УКРАЇНА - ЦЕ ЧОРНЕ МОРЕ,
ЦВІТ КАШТАНІВ І ТОПОЛЯ !

УКРАЇНА - ЦЕ РІДНА ХАТА,
СОЛОВЕЙ У ВИШНЕВІМ САДУ,
УКРАЇНА - ЦЕ МАМА І ТАТО,
Я ДО ТЕБЕ НА СПОВІДЬ ІДУ !

РОЗКВІТАЙ І СТАВАЙ МІЦНІША,
ТЕБЕ Є КОМУ БОРОНИТЬ !
А ДУША ТВОЯ НАЙЩИРІША
І ЗА ТЕБЕ СЕРЦЕ БОЛИТЬ !

УКРАЇНО - МОЯ ТИ ДОЛЯ !
УКРАЇНО - ТИ ВСЕСВІТ МІЙ !
В ТЕБЕ Є І СИЛА І ВОЛЯ
СТАТИ ЛЮДЯМ КРАЇНОЮ МРІЙ !


03.07.2018-20.12.2019 р.
Володимир Козачок
20.12.2019 р.


Рецензии