А нiхто нiкому не нуvон!

Vіл да был Александр Борісов.
Хто такоj?! – Да худоvнік акоjт! –
І чево vе он там достіг де? –
Ну, сеjчас ево знают кругом!..

Вот как нада зэмлю любыты:
Путешествовал! Во льдах мёрз!
А однаvды еле vывыj був.
Да спаслы неjкы чукчы. Чы шо…

Паднімаеца v пар быццам аv,
Коль ты от: зарісовваеш лёд.
А он ел даvэ j рыбу
І сырую тюленью пыв кров.

Ну, яка бо на севере jіvа.
Круча-круча! А ты себе jдёш!
Лодку всю було роздавыло.
Хто v спасае у ва царов.

І вот ысячы выдав картін он!
Закупыв кое-шо Трэтьяков.
А остатні куда? Да ерунда!
Но Госдума ёго отстояла.

Муvчына Сашко бо. Муsына!
Ек в раёнцы пысала Саломк.
Ілі хто-то там… га, з Vуків Кольт.
І ныекых другых сподаров.

Воjны jшлы, рыволюцыjі.
Опысалы сморчка того!
І но Ленін ексь заступывся.
І товді Саш построjів курорт.

Бо наjшов друг і чысту водычку.
І vылізных «настроjів» дорог.
Рысованне оно взев закынув.
Ну, кому бо нуvно полотно.

Гэто v некыj тут во сухобірыць
Розмалёввае вам от радно.
І погэтому гындэ Марынцы
До лобков оно вашэ стіхо.

Рід міj мылыj! Святэнькэ Полісьсе!
Чы то Етвызь гукае там во…
З Закарпатьтя зыjшов пак леднік но v,
Шоб озёра кругом да болота.

А розломыj в Зымлі Коля Грышын
Обнаруvыв повсюду ш аvно.
І от ходымо около діvок:
Оj, татко! Даj хоть мні салтісон!

Ну, бо нефтё зальлемо вэсь Шклов.
Да j прославымо j род.
Так Восьмёркы панують в Мышов.
А Борысов хаj зjідэ к немцовск.

 


Рецензии