Щоб не лякали стреси

Петра засмучував цей світ
Й всілякі прибамбаси...
Свій написав він заповіт
Селянський, без прикраси:
- Всім їсти сало й ковбасу,
Не їздити в експресі,
Пить самогонову"росу",
Щоб не лякали стреси!

    2019-08-17


Рецензии