Не мацайте дiвчат

Так хай же здохнуть паразити
На наших радісних ланах,
А ми горілку будем пити
Й прийдешнє бачити у снах...
Повідбиваєм гадам руки,
Щоби не мацали дівчат,
Щоби не сплюндрували злуки
У помаранчевих кущах!



    25/06/2013


Рецензии