С святым Николаем Вас

З святим Миколаєм ми вас вітаєм
Щастя здоров’я всім вам бажаєм
Щоб у вашій оселі добро лиш витало
І ласки в душі на всіх вистачало.
Щоб сонечко ясне в душах світило
І щастя ,здоров’я Вам всім приносило.
19.12.2019


Рецензии