в миру хто доживе буде щастя

сміх крізь сльози видавить не можу...
розсмішіть...
а хто тут зможе...
всі з сльозами на очах
кругом війна у душах жах...

стан душі у нас жахливий
час лікує
і вже щасливі...
хоть не забуті тії миті
та ми вже інші

добрі і спочиті


Рецензии