де ти щастя забарилось?

для щастя щастя прилетить
і будем з щастячком щасливо жить.

я і щастячко моє  красиве
будемо у двох повік щасливі...

Ну де ти щастя ?
де ти де ?
щось не бачу я тебе нігде...

життя моє уже спливає ...
І досі щастячко  чекаю...

мабуть піду та пошукаю...
Ой  де живе
нажаль не знаю...


Рецензии