Буча

Тихий вечір - як завжди
в цій порі - мені кортів.
А не вийшло - під вікном
делегація котів.
Занявчали про права
на сметану й молоко.
І - щоб їх не турбував
дому відданий Бровко.
Вимагали в раціон
м'яса й рибне асорті -
аж допоки всіх пташок
не злякали в темноті.
Мітинг. Крикнява. Хаос.
Гарібальді - що не кіт...
Намагаюся дарма
віднайти потужний хід.
Ніч - а лагоди нема.
І нема на мир надій.
...Але втрутився Бровко -
не Бровко а чародій!..

Грудень 2019


Рецензии