18 грудня

Ти мене не кличеш - не приїду.
Сірий день перейде в світлу ніч.
На повітря свіже я не вийду,
Трубку не візьму, хоч клич ти, хоч не клич!
Я сьогодні знов нудьгую вдома.
Через вікна споглядаю плач зими.
Ми з тобой сьогодні незнайомі,
І стрічаємось в метро - не ми.
Я тобі пишу СМС веселі,
Надсилаю фото жартівливі.
Бачу,як в вікні сусідської оселі
Двоє обіймаються... щасливі...


Рецензии