Ла Гiр

Ляжмо сьогодні митусем.
Укриємося окремими ковдрами.
Загубимося у ліжку на пів кімнати:
ти - у піжамі з кроликами,
я - у піжамі з рибками.
Я читатиму тобі про чужих дружин
(в основному про зваблення),
а ти мені – про 8x8 мистецтв кохання.
Уявімо, що навчаємося у паралельних 
класах, і наші батьки у відрядженні.
Я буду тобі лоскотати п’ятку,  ти
будеш сміятись і пручатись 
доки не впадеш під ліжко.
Умовляючи тебе звідти вилізти,
навіть напишу цидулку:
«Повернись. Зіграєм у хвильку
на роздягання».
               


Рецензии
Дуже цікавий твір! Психологічно. Сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   29.02.2020 02:54     Заявить о нарушении
Дякую, Артуре

Олись Лапковский   29.02.2020 17:04   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.