Зимовi птахи

Де не гляне око -
скрізь птахи зимові.
Мають перемови
на зимовій мові.
Бо такі напрочуд
звуки їх фізичні.
І не мелодійні
всі і не музичні.
Коротенький посвист -
й нумо цокотати
несентиментальні
льодяні цитати,
від яких ще більше
нам холонуть жили.
Час птахів зимових -
де співочі жили.

Грудень 2019


Рецензии