Гъам чlугамир...

Гъам чlугамир,ватанэгьли,югъ чlулавал акъудмир,
Куьтягь жервал хуш легьзеяр,писданни къвез эхирар.
Рикlин ракар ахъа яхъ на,рикlик симер агудмир-
Чи рикlерай рикlериз тир рекье часпар тахьурай.

Къуй душмандиз, гьулдандикай тирди чир хьуй чи къастар,
Симерикай,часпаррикай чи мурадриз кичlе туш!
Вилин хад хьиз кьабула на,чи муькъеллай а часпар-
Гъвечlи кьванни къадим я чун-им виридаз фидач хуш!
08.07.18 г.


Рецензии