Вары мынэ! Робы собi шо хочыш!

Бо я v башмак. А ны, мо, j трохы танк

Я не могу смотреть на эті волны!
Куда ты катіш, э, да на Васьмашк!
Я ведь магу еsо і не такое…
Ну, прама v даvэ где-та цэлавать.

Вот какаду пашла і рана встала
І, да, умыла тряпачкаю j пол.
І наварыла jісты дедьку Васьцы.
І прыгласіла, ну, на ракен-рол.

Тут чудеса: тут но 1 апостол v.
І з jім а ныц, ны крупныка ныма зь.
І я хачу, оно коб хтося добрыj
Помыв і вклав міня даv на краватк.

Но гэто всё, шо моvэ шэ любова.
А почытаты коб шо тэ, шо дав?
Да нафіга! Я вота і шэ ось там
Фсмагу зе вдруг, зненацьку j на лабка.

...я v вот у храмы Мышцы козомаз


Рецензии