Винова краля

                Учитывай, что дам не значит дамся
                Ольгиня

Рішуча Вероніка вирішила закохатися. Не роби круглі очі. В кого, кого? В тебе. В кого ж ще. Ти здивований. Як це усі у тебе закохані, окрім мене? А я от у тебе анітрішечки не закохана. І взагалі ти мені не подобаєшся. Скажу тобі по секрету, що єдина людина, у яку я закохана – це я сама. Те, що я думаю про тебе, нічого не значить.  І коли мене накриває радість від того, що ти у мені, теж нічого не значить. Це чиста фізіологія. Чиста біохімія. Ти тут взагалі ні при чому. Так, я тобі вирішила про це сказати через 3 роки після нашого весілля. Дивись, якщо б я заглядала тобі до рота, як усі ці твої фанатки, чим би я від них відрізнялась? А я знаю, що ти лише мій. Для мене важливо лише, щоб ти мені належав. І все, що мені заманеться, робитиму з тобою.

Знаєш, я подумала, виходить на те, що краще мені у тебе не закохуватись.


Рецензии