Покаявся-11

Як один зійшовся з гуртом,
Пацанів міського штибу,
Краще загодя збагнути,
Хто пацан, а хто пришибок.

Бо як стануть виправляти
Корінь хибних світобачень,
То прописку у палаті
Забезпечать однозначно.

Тож для власної безпеки,
В колі друзів й однодумців,
Слід із мудрістю Сенеки -
Себе визнати безумцем.

Та якщо в руках в них бити,
І братва не вірить в щирість,
То слід матами покрити
І себе, і всіх, з ким виріс.

Як в хід зброя вогнепальне
Йде без зайвих попереджень
Й доказів раціанальних -
Пробиває гречно череп.

То для кращого сприймання
Свого статусу амеби -
Слід в процесі зазіхання
На життя - сходить під себе.

Ну, коли братва на понті -
Й просто хоче вбить тупицю,
То із ними, як із Понтієм,
Розмовляти не годиться.

А чимдужче дременути,
Показавши голі пяти,
І, язик запхавши в дупу,
У баку сміття мовчати.


Рецензии