Полiт

Урааааааа, я льотчик, ні, я - космонавт!
Несусь, як вітер, високо над морем.
А може я - міфічний аргонавт,
Мандрую в океані на просторі.

Та зовсім самостійна і в думках,
Я б кругосвітню подорож здолала,
Але... Я в свого татка на руках...
Хай мріяла, а це уже немало...


Рецензии