5357. Хто на Новы Год шып ць?

ХТО НА НОВЫ ГОД шыпіць
І ВЕСЕЛЬЕ ВАМ дорыць?
КОЖНЫ СВЯТА АДЧЫНЯЕ.
ХТО З ВАС ЯГО НЕ ВЕДАЕ?
Шампанскае, злёгку шыпіць,
І падымае апетыт.
А хто напой перепьёт,
Магчыма, сам шыпець пачне.


Рецензии