5355. Новы год, Старый Новый год

НОВЫ ГОД, і СТАРЫЙ НОВЫЙ ГОД.
Хутка ў госці да нас прыйдзе, вельмі юны Новы Год.
Стары на мальчонку зірне, і растане, як у тумане.
Але пройдзе 13 дзён, раздаецца рыпанне саней.
Адчыняй шырэй дзверы. Ты вачам сваім не верыш.
На парозе раптам паўстаў, Новы Год, ужо стары.
Стары Новы Год, не жарт. Ён жа стары, хоць і малютка.
Мы яго заўсёды сустракаем, адзначаць не забываемся.
Віншуе наш народ з Новым Годам - ;;Стары Год.


Рецензии