щемить в душi

Щемить в душі,
коли думками лину,
коли згадаю ту калину
і ластівки гніздо, і камиші.
Моє село, моя Україно,
подвір’я батьківське в споришах,
до тебе лину,
кожен час і кожную хвилину...
і бачу в снах....
Мабуть, ці мальви мама ще садила,
так пахнуть літом і теплом,
і така туга, і така сила,
тягне в ріднеє село.
Хвилина і знов калина,
і тихий плескіт, і тихий звін.
Скажи, чому, все лину і лину,
туди  де травень мариться,
і неба голубінь!


Рецензии
Галю, треба виправити - хВИлину.

Юриан Нефёдов   30.12.2019 06:23     Заявить о нарушении
Дякую. З наступаючим Новим роком.

Галина Би-Локур   30.12.2019 09:42   Заявить о нарушении