Моё богатство

А я – багата… Все ж таки – багата,
хоч і не маю гарних чобіток,
і хоч моя, така старенька хата,
вже потребує деінде латок.

Бо я духовні маю дужі крила
і вмію чути Ліри тихий спів.
Багатство я в собі таке відкрила,
яке ніхто б за гроші не купив!
               
Серпень 2018 р.


Рецензии