N

Між нами сотні кілометрів,
І безліч не розкритих карт,
Так хочу я кричати про кохання,
Але ж боюсь, що не взаємно це у нас.

Схилитись хочу на твоє плече,
І руку міцно, лиш твою тримати,
Вдвох рухатись немов по течію,
Обняти, і коханим  пошепки назвати.

Ти той який розпалив в мені вогонь,
І наші погляди такі похожі,
Буває ж правда, не сходимось думками,
Але ти не даєш, щоб я на тебе ображалась.


Рецензии