Покаявся-7

В колі справжніх програмістів
Важко втриматись у вірі,
Бо питання ненавмисні -
Холодком війнуть по шкірі.

Ти їм - бог створив людину,
Як вінець на шостий день,
І послав на землю сина,
Аби той зробив апдейт.

А вони - зирнуть в коріння,
Стільки помилок в програмі,
Як назвать вінцем творіння
Те, що правиться у храмі.

Покаянням всі ерори
Можна виправить гріховні,
Тільки б людство - у покорі,
Зажило життям духовним.

Бючись, як об стінку лобом,
Програмісти йдуть нахрапом:
Як проет, що через жопу
Написали - став стартапом?

Покарання жде незрячих,
І жаркий пекельний чан,
Як не стануть богу вдячні,
Не підуть в гурті прочан.

Програмісти наостанок:
- Держить відповідь за код,
Не неправильна програма,
А всевишній ідіот.


Рецензии