Гаьннара безамаш

Ворхlазза кхайкаер гуйранга.
Гуйра ганз, lа тlехь кхиннад.
Човхаме кlоаг боаккхаш уйланга.
Дегах са, кхер ма хиннаб.

Замано дика lувд къамаргаш.
Ханаша лак увзаду.
Ловзадувл седкъилгаш-аппаргаш.
Къоаламо васкет язду.

Сабар де, гаьннара безамаш.
Сабар — сога эзар да.
Гаьннара гlайгlане узамаш,
Са човнаш тlа тух мо да.

Ворхlазза кхайкаер безамга.
Безам ганз, lоажал eннай.
Ма боаккхаргбар сардам лоадамга.
Са эгlазло тишъеннай.

Замано дика lувд къамаргаш.
Ханаша лак увзаду.
Сонтадувл седкъилгаш-лепаргаш.
Аз lоткъам хьанна-те бу.

Гlалгlайче, 16 Чантара бутт 2019 шу


Рецензии