Снежинка на укр

Ой, сніжинка підіймається
Сумна є вона чи радісна.
Й чарівництвом осипається
Ніби-то полярним сяєвом.

Діти язичками їх ловитимуть,
Їх блещати очі будуть зорями.
Щічки розгоряться, червонітимуть
Від морозу, фарбами святковими.

Й бігтимуть до неба мрії конями,
Щоб місяця сонливого торкатися.
Дихання повне почуттями новими.
А десь там диво йде і посміхається.


Рецензии