***

В Одесі тумани. Аномальна зима.
Аномальні, трагічні події...
Знов серця оповила тривога й пітьма
до загострення аритмії.
Пропікає наскрізь, наче всі ми в вогні
разом з дітками опліч.
З відчуттям безпорадності передусім
підкрадається розпач.
Зараз в кого спитати: “За що і чому
янголята злетіли за обрій?”
У завалах, на згарищах п’яту добу
на спасінні — хоробрі.
А в Одесі пожежі... нещадні такі,
знов руїни і жертви.
Може це наші вади даються взнаки
та за сріблом гонитви?
Бездіяльність повсюди, усе навмання,
абищо, абияк і згодиться.
Чорні грифи злетілися, а вороння...
Як же нам відродиться?
Поклонімося тим, хто дітей рятував,
непритомних виносив.
Хто батькам помагав, співчував
і чекав... дні і ночі.
А в Одесі зима, плачуть сірі дощі
та кружляють птахи...
Подивіться!

Таня СВІТЛА
04-14.12.2019 р.


Рецензии