Гаспадар!

У двух словах не сказаць -
Словы цяжка падабраць!
Не магу вам апісаць,
Гаспадар які мой зяць!

Слухаецца, як папросіш,
Падтрымае, як што робіш!
Бачу, што дачку кахае,
Звычка выпіць? Не, не мае!

Але нейкі не такі -
Вельмі нейкі дзелавы!
Трапеча языком ён моцна!
Блогер ён - крычыць бясконца!

Сядзіць начамі і лапоча
Да людзей данесці хоча -
Як ён грошы зарабіў,
У якіх краінах быў!

Дурыць блогер Інтэрнэт,
Крэслам сапсаваў паркет!
Метра два ў рост дзяцюк
І важыць сотню кіль, парсюк!

На завод ісці не хоча
Зяць мой любы, мой Сірожа!
Як не гляну днём - ляжыць
І раніцай у дзесяць спіць!

Так, папросіш - дапаможа,
Але сам зрабіць не можа!
Пакуль носам не уткнеш -
Не варушыцца пельмеш!

Дык які ён гаспадар -
Труцень ён!
Піздець штукар!


Рецензии