Музыка любви

Ац!ула , ххирама,  вингу дурч!урив
Чия мурахасъсса ,  ттул дак!нил дуньял?
Къабуллуну буна,  вихьхьун на мажал,
Цавагу лах!залий, къюк!лийн кьут! чинсса!

 Агь макьанну,  макьанну, 
Эшкьи - ччаврил макьанну
Зу ляхъан дурну дуру
Аьч бан ччаврил асарду

Ттул къюк!лива найсса, асардал ххаллай
Чурххал туннурдавух дуцайсса макьан ?
Баяйссарив, буси, вил дак!нил вич!ан
Хъун ч!ира бунува бивхьуну вич!а?
 


Рецензии