05. 12. 19

Your portrait is hanging on the wall. No, not an icon at all. I am pleased to see your image in a dream. And drown limp in the eyes.

Твой портрет висит на стене. Нет, совсем не икона. Мне приятно твой образ видеть во сне. И в глазах утонуть безвольно.


Рецензии