Титри

Мікротріщини вкрилися сотнями миль мого тіла
Вони прагли солоне каміння вогню для жевріння
Це надломлені спогади, стомлені діти, поранені квіти
В час падіння підхвачені вітром журавлі, а також їх діти
Я стою у пустелі її називають світом
А ще дім із якого втікають коти й залишаються тільки титри


Рецензии