Якщо ти прагнеш

Якщо ти прагнеш, 
Так досягни свєї мети. 
Тільки святкувати тоді зможеш,
Коли працюєш ти.
Перемогати себе,
адже не весь світ.
Не бійся труднощів усіх.
Світ впаде до  ніг
тільки тих,
хто зміг себе перемогти
і далі йти.
14.12.2019


Рецензии