Вознамерились...

                Х   Х   Х



Вознамерились
                паскуды
                землю
                продавати!
Продамо
                тебе,
                спочатку,
Потім
                твою
                мати...
Чи  ви
                будете
                досхОчу
їсти  -
                квітувати,
Чи,  під
                гнітом
                поторочів,
Скніти  -
                старцювати.


Не  усе  ще
                проковтнули,  -
То   
                в  пащеку  вбийте
Палю
                остраху
                поснулим
Та
                єднання
                спийте !

               




               
               


Рецензии