Андрiю Гнатюку до Дня народження на укр. яз

З Днем народження, Андрес!
Щастя зичу - до небес...
І здоров'ячка міцнОго,
І заступництва від Бога.
Серце зради щоб не знало,
Від любові щоб співало...
І душа разОм з тобою
Вічно бУла молодою...
Радості тобі - без смутку
І постійного прибутку:
У кішені...у сім'ї...
Мрії щоб збулИсь твоЇ!
А іще, як всім, бажаю
Неба чистого - без краю...
Затишку в родиннім колі;
Друзів відданих доволі(!)
Ангели хай помагають,
Від нещасть оберігають...
Хай зозуля вік накУє...
Чоловіку - він пасує!


01/12/19/


Рецензии