Р. Русев-Скоро праздник-Новый год! -ру-бг

Скоро праздник - новый год!
Росен Русев
Автор: ЛАРИСА ПОТАПОВА

Скоро праздник - Новый год!
Скоро дедушка придёт.
Дедушка тот непростой -
Он с большою бородой,
С пышными усами,
С белыми бровями.
У ёлочки пушистой,
От огоньков - искристой,
Будем петь и танцевать,
Дорогого гостя ждать.
Чтоб подарки нам принёс -
Самый добрый дед (Мороз)!


ИДВА ПРАЗНИК - НОВА ГОДИНА!
Превел: Р Русев

Идва празник - Нова година!
Ще пристигне скоро дядо.
Той е тъй необикновен-
със брада голяма,

с пищните мустаци
и със вежди бели.
От елшите пухкави,
от светлина искрящи

Ще танцуваме и пеем,
скъп гост чакаме.
Да ни донесе подаръци -
Най-добрия Дядо (Мраз)!


Рецензии