Андрiю, Андрiэчку

Ой Андрію, Андрієчку,
Сядь на лаву ти скраєчку,
Розповім я, що думаю,
За тобою серце краю.

Ой Андрію, Андрієчку,
Цілуй мене в біле личко,
Бо кохаю лиш одного.
Тебе хлопця молодого.

Ой Андрію, Андрієчку,
Розкажи про свою звичку,
Розкажи про свою мрію,
Кароокий мій Андрію.

Ой Андрію, Андрієчку,
Буряк також має гичку,
Він у землю весь вростає,
Ну а хлопець лиш кохає.

Ой Андрію, Андрієчку,
На скрипочці заграй смичком,
Та заграй щось веселіше,
Я прошу тебе, скоріше.

Ой Андрію, Андрієчку,
Лиш не лий мені водичку,
Скажи мені щиру правду,
Чи мені серце віддав би.

Ой Андрію, Андрієчку,
Не розказуй лиш баєчку,
Місяць, зорі ясно світять,
Де неправдонька – помітять.

Ой Андрію, Андрієчку,
Викопай в саду криничку,
Щоб водицю могла брати
І ще більш тебе кохати.

13.12.2019 р.


Рецензии