5329. Дед Мороз стомлены

ДЕД МОРОЗ стомлены.
Дзіця так падарункі чакаў,
Што раніцай вельмі рана ўстаў.
На раніцу да елачцы бяжыць,
Пад елкай Дзед Мароз ляжыць.
Так нагостился ў людзей,
Што не дапоўз і да саней.


Рецензии