Не буди

Не живи минулим,
Не треба...
Що було вже не прийде
Знов...
Йти в минуле, то наче
В поле..
Заміноване й без осторог...
Там і добре було і боляче...
А тепер все не так, -
Бачиш фальш... 
Юність, віра й чесність
Живить...
Довіряє і не провірить...
Як покотишся вже з гори,
Все одно живи і гори...
Не буди те що  відійшло...
Бо пішло вже...Хай не болить...


Рецензии