Бойовому лiкарю, Яворницькому В. И

Чекав напевно ти віршів?
Тебе Микола привітає.
Багато є у нас гріхів,
Але ж все Боженька прощає.

Ми бачили страшну війну,
І рвані рани, і розруху.
А знали істину одну,
Що жити вистачить в нас духу.

Тебе я нині привітаю,
Стакан горілочки наллю.
Твою я дату пам'ятаю
І за здоров'я твоє п'ю.

13.12.2019 р.


Рецензии