Судини

Риси твої чужі,
а погляди - нею повні.
Як дійдеш своєї межі -
Кричи, як кричать невгамовні!

Судини твої знешкоджені,
Де тіло твоє - невідомо.
Навіщо ми знову народжені,
Коли смерть обираєм свідомо.

Ким і для кого створені?!
Як і навіщо спотворені?!
Без шансів на каяття.
Ми жадаємо свого кінця!

09.12.2019


Рецензии