Серед лiсу

Зустріли оленицю
ми серед лісу ранком.
А інею хитнула
морозяним фіранком -
цікаві оленята
увагу привернули.
Нас вивчили - спокійно
у хащу завернули.
Гучних було емоцій
у нас. У стада - тиха.
Малим щось олениця
вчителювала стиха...

Грудень 2019


Рецензии