Криниця

У саду криниця, наче чарівниця,
Водицю цілющу нам вона дає,
На місці одному їй завжди сидиться,
На сонці водиця сріблом виграє.

ПРИСПІВ

Кринице, кринице, дай води напитись,
Кринице, кринице, водиці нам дай.
Кринице, кринице, дай в тя подивитись,
Кринице, кринице, нас всіх напувай.

Воду із криниці всі ми набираєм,
Вона навіть влітку дуже крижана,
Ми про цю криницю всі пісень співаєм,
Бо вона в садочку лиш така одна.

ПРИСПІВ

Сонце у криниці проміння купає,
У воді хмаринки біленькі пливуть,
Калина у неї також заглядає,
Люди всі з криниці водицю беруть.

ПРИСПІВ

У саду криниця, наче намистина,
Вона для усіх нас, наче оберіг,
Хлюпання відлунням у садочку лине,
До неї в садочок шлях давно проліг.

11.12.2019 р.


Рецензии