Одне кохання

   
З двох сердець одне кохання,
Завтра можемо знайти,
Щоб здійснилися бажання,
Були поряд, я і ти.
Як жилось мені без тебе,
Я і досі не збагну,
Бути поряд завжди треба,
Щоб любив мене одну.

Розвела нас доля вчора,
А сьогодні знов звела,
Я тобою знову хвора,
Серцю хочеться тепла.
Довго, я тебе чекала,
Роки місяці та дні,
Добре знала що кохала,
Та не вірив ти мені.

Вчора я була сліпою
І не чула слів твоїх,
Одружилась не з тобою,
Це нажаль великий гріх,
Я сміялась тільки з себе,
Ти за все мене пробач,
Жити важко так без тебе,
Я люблю тебе хоч плач.


Рецензии
ого як правдиво...
про нас жінок ...

Вера Деревьянко   16.12.2019 00:02     Заявить о нарушении