Почему? ВСВ

Чого це серце щимить, аж до болю?
Чого це дихати так солодко мені?
Чого пітніють стиснуті долоні?
Палає тіло у пекучому вогні?

Чому в очах бринять солоні сльози?
Чому за спиною тріпочуть два крила?
Чому співають пісню верболози?
До мене мабудь то любов моя прийшла?!

Її зустріну я біля  одвірка.
У хату заведу і посаджу за стіл.
На сто замків закрию міцно  хвіртку.
Щоби її ні хто забрати не посмів.
12.12.2019.14.00


Рецензии