Кто в сапогах?

1

Кому – зерно, кому – осёл,
кому – опальный кот.
Эй, босота, куда пошёл?
Ты без меня – никто!

Ты станешь куколкой моей,
с царями породнясь.
Пускай до северных морей
грохочет: «Карабас!»

Пускай задача нелегка,
пускай земля сильна –
оборотится великан
в больного грызуна.

Я безобиден и пушист,
я не кусал пока.
Страна, по-доброму ужмись
под гнётом сапога!

2. BOSS IN BLOODS

You never know what you will get:
a donkey or a mill.
Hello, I am your pussy cat,
there is no need to thrill.

I can do anything you can’t,
I crown you, so you will
become my docile human pet
and my command fulfill.

Please, trust in me while I am kind,
please, follow me while I am nice,
obey while I am good.

We will chop up the humankind,
we will turn ogres into mice
under my heavy boot.


Рецензии