Божар седкъа бац

Лаьтта тlа божар седкъа бац.
Дожар дог да, дулха дог.
Вайн ма хетар, ма моттар дац.
Ха ялча хозленах хьог.

Хозле еций, майра зlамсаг.
Дикле еций, эздий йоl.
Къонаха сий делахь кхалсаг.
Цунг хьажжа кхе мег хьа воl.

Дlахьажал, мел лепа аре.
Баккха зем, вай ноахала.
Гой шоан, зуй оаш гlалгlай тlаьре.
Мотт сацаб шун кхоакхала.

Лаьтта чу боллар седкъа бац.
Доллар дегl да, денна дог.
Селхан хиннар, кхоана-м lац.
Ха йоагl, каша чу боаккхаш ког.

Гlалгlайче, 12. Чантара бетта 2019 шу


Рецензии