***

дарує життя нам минути...

неможемо їх оминути...

тож треба усім нам рішити...

 щоб більше в житті не грішити...

тут щастя до кожного валить
цілуйтеся щоб непрогавить.

щасливі хвилини
прилинуть
 злоба і страх
нас покинуть

щоб щастя рікою лилося і злу нас убить невдалося..

у щастячку
будемо плавать
і тільки смаколики хавать...


Рецензии
Будем стараться не грешить,
А значит и мирно будем жить.С уважением.

Забина   12.12.2019 15:59     Заявить о нарушении
спасибо... уже нас двое...

Вера Деревьянко   12.12.2019 16:48   Заявить о нарушении