Вiэ, вiэ, завiваэ

Край Карпатський снігами замело,
Перша зірка засвітила вже,
Чути коляду на все наше село,
А Господь усіх нас береже.

ПРИСПІВ

Віє, віє, завіває, снігом землю засипає,
Замітає і дороги і стежки.
Віє, віє, завіває, білий килим простеляє,
З колядою йдуть селом колядники.
Віє, віє, завіває, із Різдвом нас всіх вітає,
Простеляє всюди білі килими.
Віє, віє, завіває, радістю всіх огортає,
І Різдво приїхало до нас саньми.

Чути коляду з села і до села,
Дзвоники різдвяні вже дзвенять.
Ми торкаємось Ангельського крила,
Господа ми будем прославлять.

ПРИСПІВ

Усіх з Різдвом ми будемо вітати,
Радісна новина надійшла,
Сніжком біленьким буде підсипати,
В кожну хату радість увійшла.

ПРИСПІВ

11.12.2019 р


Рецензии